Älkää kysykö mikä tämä on, löytyi arkistoista. Olisiko vuoden 2004 puolelta.

Pappa Koiranen ja lentävä sirkus

Olipakerran Pappa Koiranen. Hän asui yksin synkässä mökissä rapametsän laidalla, mällipensaan alla ja tuprutteli piippuaan, jossa Lerssi Leijonalta saatu superkannabis paloi kauniisti. Tämä oli parasta kamaa, jota Koirasella oli ollut vuosikausiin. Koiranen oli jo vanha koira, 20 vuotias joka ihmisten vuosissa tekisi noin 100 vuotta. Pappa Koirasella oli ollut useita omistajia, mutta nyt hän oli yksin. Hän istui kiikkustuolissaan, kunnes kuuli lasten naurua. Se oli Jönssi Jänönen veljenpoikineen. Kolme pientä pupua seurasi setäänsä nauraen vilkkaasti. Pappa Koiranen katsoi hetken Jalli Jänösen pesuetta ja aukaisi sitten sanaisen arkkunsa. "Mitä vittua? Minne rahaat noita homoveljesi kauhukakaroita?” kysyi Pappa Koiranen. "Sirkus on tullut Rapametsään! Lupasin viedä nämä vekarat sitä katsomaan", vastasi Jönssi Jänönen. ”No voi jumalauta. Vittu saatana, oletkos jo keitellyt uutta kiljua? Varastot on loppu ja Alkon ilkeä myyjä, Muna Majava ei enää myy minulle viinaa”, murahti Pappa Koiranen. ”Oi kyllä, mutta Keijon Kiljukellari osti kaiken jo. Se homo karhupoliisi on meinaan alkanut ratsata lasteja. Matti Marakatti jäi jo kiinni ja on nyt Rapametsän keskusvankilassa tiilenpäitä lukemassa”, selitti Jönssi Jänönen. ”Mattiko? Se vitun sekopää ansaitseekin olla lukkojen takana…viimeksi se paskiainen poltti kaikki marisätkäni, oksensi Lerssin takapihalla, ammuskeli torilla kesken markkinoiden aiheuttaen kolmen turistin kuoleman ja kusasi Rapalammen saunatuvan kiukaalle. Ja oi niitä savuja. Koko saunatupa jouduttiin polttamaan maan tasalle kammottavan hajun takia”, murahteli Pappa Koiranen turputtaen piippuaan. Jönssin Jäniksen veljenpojat katsoivat Pappa Koirasta kummastuneena. ”Mitä vittua nuo valkoiset homojänikset kyylää? Antaa heittää siitä pihalta töllistelemästä! Saatanan perseenreiät! Kohta Pappa Koiranen tulee ja raiskaa teidän pikku persreikänne!” karjui Pappa Koiranen ja jäniksenpoikaset pakenivat Jönnsi Jäniksen selän taakse. ”No loistavaa, vitun perseenreikä ottolapsi. Homo-Koiranen. Nyt ne pelkäävät. Haista jätkä VITTU!” totesi Jönssi Jänis ja asteli veljenpoikiensa kanssa pois Pappa Koirasen pihamailta.

Hetken kuluttua Kyrpä Karhu, Rapametsän ainoa virkavallan edustaja, eli sheriffi, asteli hänen mökkinsä ohi päätän raapien. "Voi vittu! Kytät!" huudahti Pappa Koiranen ja kaivoi pesarinsa esiin. "Ota ihan rauhallisesti Koiranen, en tullut ratsaamaan asuntoasi. Haluaisin vain päästä sirkukseen, mutten tiedä missä se on. Ehkäpä sinä haluaisit tulla mukaani", ehdotti Kyrpä Karhunen. Pappa Koiranen vain murisi karhulle turhuuksista ja imaisi taas savuja sisäänsä. Kyrpä Karhunen kohautti isoja, karvaisia olkiaan ja jatkoi matkaansa. Mutta ei aikaakaan, kun Lerssi Leijona saapui paikalle. Hän oli iso ja suuri peto sekä kuuluisa rikollinen, huumeiden välittäjä jota kaikki rapametsän asukkaat pelkäsivät, Pappa Koirasta ja Matti Marakattia lukuunottamatta. "Mitäs Pappa Koiranen täällä istuu? Koko muu Rapametsä on mennyt sirkukseen?" kysyi Lerssi Leijona. "Turhuuksia! Luuletko että minulla olisi rahaa moiseen? Tämä sinun kannabiksesikin tulee päivä päivältä kalliimmaksi" murahti Pappa Koiranen. "Halvinta kamaa koko Rapametsässä. Paras diili! Ja kiitos Kyrpä Karhusen ratsioiden, on sitä entistä vaikeampi välittää. Mutta nojoo, oletko ikinä käynyt sirkuksessa?" kysyi Lerssi Leijona ja sai Pappa Koirasen yllättymään. "No..en", mutisi Pappa Koiranen. Lerssi Leijona nyökkäsi. "Minulla ei ole koskaan olullt aikaa ja rahaa mennä katsomaan sirkusta. Nyt minulla olisi aikaa, muttei rahaa. Kilju, huumeet ja aseet vievät kaiken rahani", sanoi Pappa Koiranen haikeana. "Noh, piristy ystäväiseni. Hyvä diili! Minulla on amfetamiinia! Ja jos ei siihen riitä rahaa, niin tähän sirkukseen pääsee aivan ilmaiseksi", kertoi Lerssi Leijona saaden Pappa Koirasenkin innostumaan.

Yhdessä nämä metsän vanhimmat ja viisaimmat ja pelätyimmät rikolliset matkasivat sirkuspaikalle. Ja Mikä Sirkuspaikka se olikaan. Valtaisat sirkusvaunut olivat pysäköidyt tälle nurmikentälle. Pellet, voimamiehet ja veitsenheittäjät kiertelivät sirkusalueella viihdyttämässä lapsia hienoilla tempuillaan. Pellet tarjosivat hassiksesta tehtyjä hattaroita ja jakoivat lapsille ilmaista pontikkaa. Pappa Koiranen oli onnessaan! Ja näki Pappa Koiranen myös yhden taikurinkin. "Voi vittu! Täällähän on oikein oikea taikuri!" hihkaisi Pappa Koiranen ja hyppi tasajalkaa. Telttaan päästyään näki Koiranen jotain ihmeellistä! Hän näki kaksi pelleä, jotka oksensivat happoa lattialle. Hän näki herran enkelit, jotka lauloivat kauniisti. Lerssi Leijona oli kadonnut jonnekin ja hänen tilalleen oli ilmestynyt valtaisa Leninin näköispatsas. ”Vitut!” hörähti Pappa Koiranen ja suunnisti yleisön sekaan. Ja mikä yleisö se olikaan, Rapametsän asukkien kasvot loistivat miljoonilla eri väreillä. Hän istui Rasta Ruikulin viereen. Ruikuli kuului Matti Marakatin porukkaan, mutta koska Matti oli nyt posessa, olivat tämän kaverit rauhallisia. ”Jätkä taitaa olla Blossessa?” murahti Ruikuli. ”Ja paskat! Edes Lerssin superkanabis ei saa tätä päätä sekaisin”, murahti Koiranen ja koki sitten ihmeen. Koko sirkus alkoi kohota ilmaan. ”MITÄ VITTUA!!!” karjaisi Koiranen muun melun yli ja kaikki kääntyivät katsomaan häntä elottomilla silmillään. ”Mit…VADE RETRO SAATANA!” huudahti Pappa Koiranen kiskoen timantein koristellun blingbling-ristinsä esiin. ”Ota iisisti homo. Kiskase vähän kärpässientä”, totesi Ruikuli ja työnsi piipun Koirasen leipäläpeen.

Koiranen pössytteli muutamat sienihöyryt ja vihdoin sirkustirehtööri astui teltan keskellä komeilevalle areenalle. Pellet ja muut sirkustyöntekijät astelivat yleison joukkoon paksut verkot ja haavit mukanaan. "Hähähää! Olette nyt tämän sirkuksen uusi vetonaula! Vangitkaa heidät ja viekää häkkeihin!" huudahti Tirehtööri nauraen makeasti. Pappa Koiranen luuli näkevänsä mukavaa kärpässienitrippiä ja ei kiinnittänyt mitään huomiota yleisönä olevien eläinten kimppuun käyviin pelleihin. Samassa joku heitti verkon hänen ja Lerssi Leijonan päälle ja heitä kiskottiin jo kohti yhtä häkkiä. "Seis! Mitä te teette! Pappa Koiranen! Auta minua!" huudahti Lerssi Leijona yrittäessään rimpuille irti tästä verkosta. Nyt Pappa Koiranen vasta tajusi, ettei tämä ollutkaan trippi. Hän alkoi uikuttaa, koska ei ollut kovinkaan urhea koira, vaikka oli paljon maailmaa nähnytkin. Samassa häkin ovi kalahti kiinni ja he olivat vankeja. Paha Tirehtööri ja Taikuri mumisivat outoja maagisia sanojaan ja aivan selvästi heidön voimansa lennättivät sirkusteltan yhä korkeammalle. "Tervetuloa töihin lentävään sirkukseen!" huudahti Tirehtööri ja nauroi. Koiranen näki viherpunaista ja oksensi erään Majava-rouvan niskaan. ”Perkeleen ruikuli! Taas jotain Matti Marakatin sekundaa. Pitäisi tappaa se tästä hyvästä”, murahteli Koiranen. Häkissä hänen vieressään oli Jönssi Jänis. ”Voi vittu! Päästäkää ulos! Vitun homotirehtööri!” mesosi tämä ja takoi nyrkeillään häkin ovia. Samassa teltan ovet aukesivat ja valtaisa valonpurkaus täytti koko teltan. Eläimet alkoivat huutaa paniikissa, nyt he olivat todella paniikissa. Samassa synkkä varjo peitti valonlähteen ja kaikki vetivät henkeä jännittyneinä.

”MITÄ VITTUA TÄÄLLÄ TAPAHTUU!?” karjaisi Matti Marakatti astuessaan sisään sirkustelttaan. Tämä vaarallinen psykopaatti oli karannut keskusvankilasta. Tirehtööri katsoi Marakattia hetken ja alkoi nauraa. ”Tätäkö me odotimmekin? Jotain kämästä APINAA?” murahti tämä. Samassa Matin Päässä naksahti. Ja niin Matti Marakatin deserteagle alkoi laulaa. Eläimet lakosivat Matti Marakatin sarjatulessa. Tirehtööri sai osuman otsaansa ja tämän aivot levähtivät ympäri telttaa. Pappa Koiranen sai osuman vatsaansa ja tämä vajosi häkin lattialle. Herätessään Lerssi Leijona ja Jönnssi Jänönen olivat hänen ympärillään. ”Huh…olet hengissä! Hyvä diili, pelkäsin jo että kuolit ja jättäisit velat maksamatta”, totesi Lerssi Leijona painaen Pappa Koirasen lihashavaa tassullan. ”Taisi olla taas vuosikymmenen trippi”, totesi Pappa Koiranen. Lerssi ja Jönssi nauroivat. ”Todellakin. Höpisit jotain jostakin lentävästä sirkuksesta. Mutta vitun huono juttu on se, että se vitun runkku-sheriffi ei saanut Matti Marakattia kiinni. Nyt se sekopää on vapaana Rapametsässä! Vittu, meidän pitää kostaa sille tää!”, inisi Jönssi. ”Huono diili! Minähän en Marakatin kanssa ala sotimaan”, örähti Lerssi Leijona. ”Meinaatsä vittu että sä annat Matti Marakatin possen vetää meitä perseeseen ja me ei tehä mitään? Kamoon homo!”, kivahti Jönssi. Lerssi Leijona kohautti olkiaan ja poistui paikalta. ”Vitun nössö! Mä leivon sut vielä hengiltä! Homonaama!” inisi Jönssi tämän perään. Pappa Koiranen sulki silmänsä, hän oli saanut tarpeekseen ystäviensä rähinöinnistä. Matti Marakatti saisi kyllä jokupäivä maksaa teoistaan, mutta nyt Pappa Koirasta vitutti niin paljon, ettei hän pystynyt sanomaan sanaakaan. Koiranen käski Jönssin painua kotiinsa, nappasi buranaa ja kiljua ja sammahti sänkyynsä.

JATKUU TARINASSA: ”Pappa Koiranen ja kolme homoa!”